Som solidaris

Des del curs 2012-2013 estem portant a terme una fira solidària que consisteix en que els nens i nenes elaboren unes manualitats que es venen per una aportació voluntària. Els diners que es recullen es destinen a una organització que fa una tasca social important. Prèviament ens posem en contacte amb l’entitat, per fer-los saber el treball que nosaltres farem amb els nostres alumnes i, a la vegada, que ells donin a conèixer la seva tasca, a qui va dirigida, etc…

Això permet sensibilitzar els nens i nenes i fer-los sabedors d’altres realitats que, sovint, no els són gaire visibles.

Fira solidària 2017

El passat dissabte, dia 18 de febrer, vam celebrar les Portes Obertes de l’escola. Al pati hi havia la Fira Solidària per recaptar fons per a l’organització Proactiva Open Arms.  Els nens i les nenes d’Infantil i Primària van elaborar treballs manuals per tal de recaptar diners per l’ONG. La principal missió d’aquesta l’organització és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. 

  Clicar damunt les imatges

 

Fires de cursos anteriors

       Clicar damunt les imatges

            Fira solidària 2015                                          Fira solidària 2016

 

Associacions amb les que col·laborem:

         logo-haribala