Som solidaris

Des del curs 2012-2013 estem portant a terme una fira solidària que consisteix en que els nens i nenes elaboren unes manualitats que es venen per una aportació voluntària. Els diners que es recullen es destinen a una organització que fa una tasca social important. Prèviament ens posem en contacte amb l’entitat, per fer-los saber el treball que nosaltres farem amb els nostres alumnes i, a la vegada, que ells donin a conèixer la seva tasca, a qui va dirigida, etc…

Això permet sensibilitzar els nens i nenes i fer-los sabedors d’altres realitats que, sovint, no els són gaire visibles.

 

Fira solidària 2018

El dia 20 d’abril va ser el gran dia! El de la fira solidària en suport a l’entitat PID Foundation.  Volem donar les gràcies a tota la comunitat educativa, en especial als alumnes, des d’infantil fins a 6è de primària, per la gran implicació i motivació que van mostrat en l’elaboració de les roses solidàries..

Moltes gràcies també per la gran participació de totes les famílies en una tarda compartida, entre tots sumem i donem veu a altres.

                                                                                   Clicar damunt la imatge

 

Fira solidària 2017

El dissabte 18 de febrer, vam celebrar les Portes Obertes de l’escola. Al pati hi havia la Fira Solidària per recaptar fons per a l’organització Proactiva Open Arms.  Els nens i les nenes d’Infantil i Primària van elaborar treballs manuals per tal de recaptar diners per l’ONG. La principal missió d’aquesta l’organització és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. 

  Clicar damunt les imatges

 

Fira solidària 2016

       Clicar damunt les imatges

            

 

Associacions amb les que col·laborem:

         logo-haribala