Lema

Curs 2019-2020

 “TRANSFORMEM EL MÓN” és el lema que ens acompanyarà tot aquest curs. Els nens i les nenes de l’escola tenen molt bones idees per millorar el món.

 

Curs 2018-19

El lema de la Pastoral d’aquest curs és “SOM ENERGIA POSITIVA”.
En la presentació del lema  tots els nens i nenes d’infantil i primària van formar un trèvol de quatre fulles i van regalar una planta de bambú a cada classe per a què els aporti energia positiva…
 
 
 
 
 
 
 

 

Curs 2017-18

 “TREPITJA FORT”. Amb aquest lema volem inspirar als infants i joves a ser valents,a lluitar pels seus somnis i un món més just, a créixer com a persones i millorar sempre que puguin. Pretenem apropar-nos als que ens envolten des del treball i l’esforç per l’amistat i la germanor. Ja fa uns dies que el treballem i estem molt agraïts de la feina feta a infantil i primària.

 Cartell del lema

 

 

 

 

 

 

 

 

Curs 2016-2017                                   

El  lema triat per a aquest curs és “JUNTS SOM INVENCIBLES”

Amb aquest lema volem engrescar els alumnes a viure en comunitat i quep1010081 s’adonin que units som més forts i podem fer petits canvis en el món en el que estem.

“Junts som invencibles” ens vol donar forces per enfrontar-nos al nou curs que ens espera, així com també a la vida en general. Un camí ple d’entrebancs, però en el que amb l’ajuda de la  família i dels amics podem seguir avançant, aprenent plegats.

Junts som més forts i podem somiar amb un món millor, on tots els infants, nois i noies puguin gaudir de l’escola.

 

 

Curs 2015-2016

 “Atreveix-te a mirar”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Us presentem el lema del curs 2015-2016, un lema ple d’energia i noves emocions. Aquest curs en anima i engresca a mirar, però no d’una manera superficial, sinó més enllà del que es veu a simple vista, més enllà dels prejudicis i estereotips que puguem tenir. Una mirada transparent que pretén veure la realitat que ens envolta, tant propera com més llunyana. Un mirar ple d’acció i amb ganes de fer d’aquest món un món millor. “Atreveix-te a mirar” no vol quedar-se només en una frase sinó anar més enllà fent un pas. Un pas que ens porta a l’acció i al coneixement. D’altra banda una mirada pacient, plena d’il·lusió i apassionada. Tenint present la vida de Jesús i acompanyats per la bona mare Maria, el lema pretén guiar-nos a la nostra realitat actual compartint un camí ple de somnis i esperances.

El lema del curs ens convida a aventurar-nos i actuar en el món que tenim al davant i créixer amb ell.