fbpx

Portes Obertes 2019

Portes Obertes 2019

El proppassat dissabte, 16 de març, vam celebrar el dia de Portes Obertes de l’escola. Diada esperada any rere any pels pares dels alumnes, doncs és un dia festiu i distès on els nens i les nenes els mostren els espais que per a ells formen part de la seva vida quotidiana. També engalanen l’escola amb els seus treballs i projectes. A la vegada al pati de l´escola, l’AMPA  organitza jocs i tallers  de màscares.
La jornada es compartida per famílies que venen per primera  vegada a conèixer el nostre projecte d’escola i que troben tot el caliu i professionalitat que té el Col·legi Claret.

Clicar damunt la imatge

Amb el lema “Un  Projecte de dalt a baix” els alumnes  d’infantil i primària han treballat, durant setmanes, el món de l’art a totes les seves vessants, des de la pictòrica, la literària, la cinematogràfica, l’ arquitectònica, etc. Els nens i les nenes  han gaudit i après de manera  significativa  un món apassionant i a la vegada proper, doncs forma part activa de les seves vides.

El treball dels alumnes de l’ESO ha estat una aproximació a les migracions actuals que causen les guerres i els conflictes actius existents, així com un aprofundiment en l’estudi de l’Edat Mitjana.

Categoríes

El nostre ideari

Segueix-nos a les xarxes

user

Contacta amb el director de l’escola

Si vols pots concretar una estrevista personal amb el director